In mod sigur nunta este cel mai important eveniment din viata dumneavoastra. Pentru a face cat mai placut acest eveniment este normal sa surprindeti cele mai importante momente in fotografii. Acest lucru il pot realiza eu impreuna cu dumneavoastra in Iasi, dar si in celelalte judete invecinate (Bacau, Neamt, Botosani, Suceava, Vaslui).

Avand ca pasiune fotografia in general, dar in special fotografia de eveniment,  realizez fotografii de nunta, fotografii de logodna, cununii religioase, trash the dress, botezuri si doresc sa ofer clientilor care apeleaza la serviciile mele calitatea pe care si-o doresc la un pret competitiv.

Imaginile pe care le ofer la sfarsitul evenimentului dumneavoastra vor fi de calitate superioara, acestea fiind realizate cu aparatura si accesorii de ultima generatie. Toate fotografiile sunt realizate la rezolutie inalta si sunt stocate pe dvd-uri personalizate, in carcase cu coperti printate cu imaginile dumneavoastra.

Fotografiile se editeaza cu softuri specializate, obtinandu-se astfel efecte dinamice de lumina si contrast, alb-negru sau sepia.

Se pot realiza la cererea mirilor, fotografii la minut care pot fi daruite ca marturii invitatilor.